Welkom bij Matty's Leukste Kinderboek

Een boek is een heerlijke manier van ontspanning, maar een boek is tegelijk ook een bron van informatie, spanning, vermaak of een manier om een gesprek te beginnen. Dit is niet alleen zo voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen. In mijn werk met kinderen vind ik dat boeken een belangrijke rol hebben.

Lees bij het tabblad 'Matty's Leukste Kinderboek' meer over het idee achter deze site.

Meld je aan op de facebook site van Matty's Leukste Kinderboek. Op deze manier word je op de hoogste gebracht wanneer er nieuwe boeken op deze site staan.
Je kunt mij ook volgen op Pinterest!
Natuurlijk mag je me ook mailen met vragen, verzoeken of tips. dit kan op: mattysleukstekinderboek@gmail.com

De drie kleine prinsessen – G. Adams

Leeftijd: Va. 4 jaar
Thema: prinsessen, Koninginnedag
Samenvatting
De Koninklijke hoogheden… prinses Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane. De prinsessen hebben altijd veel pret in het Peperbuspaleis, maar het is niet alleen maar leuk om prinses te zijn. Ze moeten iedere dag naar school om te leren zich koninklijk te gedragen en dat vinden de prinsessen niet altijd even fijn. Gelukkig hebben ze een geweldig feest in het vooruitzicht. Maar plotseling is het hele paleis in rep en roer: de sleutel van Toby de tijdmachine is verdwenen en als Toby stilstaat, staat alles stil! Als dat maar goed komt
Een leuk prinsessen sprookje met een modern tintje. Ze vinden namelijk heel veel dingen ‘cool’ en houden van breakdance.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten